Οδηγίες για την επίσκεψή σας στο ιατρείο

Χρήσιμες οδηγίες για την επίσκεψή σας στο ιατρείο, με σκοπό να γίνει αυτή όσο πιο αποδοτική και να βοηθήσει στη λύση του προβλήματός σας.

- Ο ιατρός δέχεται ΜΟΝΟ με ραντεβού, το οποίο είναι απαραίτητο όχι μόνο για εξέταση, αλλά και για συνταγογράφηση και έλεγχο εξετάσεων

- Η προσέλευσή σας καλό είναι να γίνεται δέκα περίπου λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα. Συνήθως δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στο πρόγραμμα. 

- Λόγω των συνθηκών με την πανδημία, επιτρέπεται ΜΟΝΟ ενας συνοδός ανά ασθενή, ο οποίος πρέπει να έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πρόσφατο pcr/rapid test.

διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τους ασθενείς με Ψωριασική Αρθρίτιδα (ΡΑ)

Τι είναι η Ψωριασική αρθρίτιδα (ΨΑ);

Η ψωριασική αρθρίτιδα είναι ένας τύπος φλεγμονώδους αρθρίτιδας που σχετίζεται με την ψωρίαση. Οι άνθρωποι με ΨΑ μπορεί να έχουν λεπιδώδεις δερματικές βλάβες, γραμμώσεις και βοθρία στα νύχια, πόνο στις αρθρώσεις, δυσκαμψία και οίδημα στα δάχτυλα που τα κάνει να μοιάζουν στο σχήμα με λουκάνικα.

διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τους ασθενείς με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα (ΡΑ)

Τι είναι η ΡΑ;

Η ΡΑ μπορεί να εμφανίζεται ως νόσος των αρθρώσεων. Δεν είναι όμως μόνι αυτό. Είναι νόσος του ανοσοποιητικού συστήματος. Η ΡΑ έχει ως αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σας σύστημα να στρέφεται εναντίον των αρθρώσεων σας, προκαλώντας χρόνιο πόνο και μη αναστρέψιμη βλάβη των αρθρώσεων.

Η ΡΑ είναι χρόνια διαταραχή

διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τους ασθενείς με Αγκυλοποιητική Σπονδυλίτιδα

Τι είναι η Αγκυλοποιητική Σπονδυλίτιδα (ΑΣ);

Η ΑΣ είναι μια επώδυνη, χρόνια φλεγμονώδης πάθηση, που προσβάλλει κυρίως τη σπονδυλική στήλη. Συχνά εμφανίζεται προοδευτική δυσκαμψία στη σπονδυλική στήλη και περιορισμός στην κινητικότητά της. Μερικές φορές η ΑΣ προσβάλλει και άλλα μέρη του σώματος, όπως τους ώμους, τα ισχία και τα γόνατα.

Στην ΑΣ, προσβάλλονται οι αρθρώσεις μεταξύ των σπονδύλων, όπως και οι αρθρώσεις μεταξύ σπονδυλικής στήλης και λεκάνης, που ονομάζονται ιερολαγόνιες αρθρώσεις.

διαβάστε περισσότερα